Registracija i prijava u sistem

Korištenje aplikacije


Pitanja i Odgovori

Pitanje: U rubrici postavi pitanje u polju -Kategorija- koje je obavezno u padajućem meniju nema izbor kategorije. Lijep pozdrav
Odgovor: Postovani, zahvaljujemo na informaciji, molimo Vas da ponovo pokusate i ukoliko imate i dalje problem da nas kontaktirate.
Pitanje: Poštovani u smjernicama za podnositelje za najtečaj za mjeru podrške primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji stoji da je potrebno dostaviti obrazac prijave i priloge 2 a i b ili 2 c i d, ovisno o visini iznosa aplikacije. Međutim na stranici ne postoji taj obrazac prijave nego samo obrazci za poslovni odnos /projektni plan. Molim info: koje točno dokumente trebaju dostaviti aplikanti do 80.000 KM a koje oni preko 80.000 KM? informacije u smjernicama nisu iste kao na stranici te nam je potrebna točna informacija. Hvala.
Odgovor: Postovani, radi se o tehničkoj grešci koju smo spomenuli tokom info sesije i ista će biti ispravljena. Podnosioci prijave koji traže financijsku podršku do 80.000 KM dostavljaju Projektni prijedlog (1c i 1d) , dok podnosiocioci koji traže podršku u iznosu visem od 80.000 KM popunjavaju Poslovni plan (1a i 1b)